Katholiek Ede

Het nieuwe seizoen van het komend kerkelijk jaar.

Sint AntoniusU kunt hier lezen over de startzondag op 19 september. We hopen dit seizoen, zonder corona lockdowns, helemaal volledig te kunnen vieren. De repetities van de koren zijn weer gestart. Als alles goed gaat heeft de WIFI in de kerk, het Stiltecentrum en de Franciscuszaal een update gehad.

We krijgen nu een groter bereik en we kunnen nu echt een streamingsdienst verzorgen met behulp van het ‘streamteam’.

Met dank aan de voorbereidende werkzaamheden van de klussengroep! Op het moment dat dit stukje geschreven wordt zijn de kinderwerkgroepen bezig om voor de jeugd een mooi programma gedurende dit seizoen te maken.

Zij zoeken op diverse fronten nog naar versterking. En, er zijn aan het begin van dit seizoen meer nieuwe vrijwilligers nodig. Daarom een rubriek:
Nog meer vrijwilligers gevraagd
-De werkgroep Kinderwoorddienst zoekt man/vrouwkracht om dit waardevolle werk voort te kunnen zetten.
-De bezoekgroep zieken & senioren zoekt nieuwe bezoeksters. -De klussenclub die op de 1e zaterdagmorgen van de maand klust, zoekt medeklussers. -Wie wil dit seizoen eens ‘meelopen’ in de organisatie van de oecumenische werkgroep Bespreek ’t Samen, om te bezien of het iets voor u is? Voor nadere informatie kunt u bellen met het secretariaat., 0318 610692

Secretariaat

Stationsweg 112
6711 PZ Ede

Bereikbaarheid
Werkdagen 9;30-11;30 uur:
0318-610692
Bij ziekte en overlijden:
06-51676004

Email:

Copyright © 2021 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.