Katholiek Ede

Aartsbisdombedevaart Lourdes 2023

LourdesVan 29 april t/m 6 mei 2023 organiseert het Aartsbisdom Utrecht voor de vijfde keer een diocesane bedevaart naar Lourdes.
Bij de vorige Aartsbisdombedevaart in 2018 namen bijna 1200 pelgrims deel, waaronder 50 parochianen uit onze eigen parochie H. Titus Brandsma. Extra bijzonder was dat negen leden en de dirigent van het jongerenkoor JKA meegingen. De reacties waren stuk voor stuk overweldigend. “Lourdes is een plek vol mensen, maar waar zodra je het Heiligdom betreedt, de rust en het geloof overheersen”. Het jongerenkoor JKA is door het

Aartsbisdom gevraagd als officieel koor voor deze bedevaart en een groot deel van het koor heeft al laten weten mee te willen gaan. Natuurlijk is er ook gelegenheid om de mooie omgeving te ontdekken en een terrasje te pakken. Ook hebben al verschillende parochianen laten weten dit jaar weer graag mee te gaan naar Lourdes. De reis vindt plaats in de meivakantie zodat ook jongeren de gelegenheid hebben om andere kinderen, tieners en jongeren te ontmoeten en samen het geloof te vieren en te ontdekken. Onze nieuwe pastoor Mauricio Meneses zal bij onze parochiegroep aansluiten. Hij is door het Aartsbisdom gevraagd om alle jongeren te begeleiden en een onvergetelijke week te bezorgen. Kortom: Het wordt wederom een geweldige reis. Grijp dus je kans en ga als jongere met ons mee. Het plan is om 18 februari om 13.30 uur een bijeenkomst te organiseren in de Verrijzeniszaal te Wageningen. Tijdens deze ontmoeting wordt informatie gegeven aan alle belangstellenden over de wijze van vervoer, de prijzen, het officiële programma van het Aartsbisdom en het parallelle programma voor onze parochie .
Heeft u interesse voor deze informatiebijeenkomst op 18 februari? Meld u aan bij Elly Croon, parochiecoördinator van de H. Titus Brandsma Parochie. (M 06-5542876 of E )

Secretariaat

Stationsweg 112
6711 PZ Ede

Bereikbaarheid
Dinsdag- tot en met donderdagmorgen van 9;30-11;30 uur:
0318-610692
Bij ziekte en overlijden:
06-51676004

Email:

Copyright © 2023 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.