GerarduskalenderDe Gerarduskalender, uitgebracht door Klooster Wittem, is een scheurkalender met elke dag op de voorkant een spreuk die opbeurt of aanzet tot nadenken, onder het motto: ”Elke dag een beetje spirit!” Op de achterkant staan afwisselend: gedichten, bezinningsteksten,

puzzels, een mopje en informatie over verschillende onderwerpen.

Met de Gerarduskalender begint u de dag goed. U wordt erdoor geïnspireerd, geamuseerd of in actie gebracht, bijvoorbeeld om een bijbeltekst na te lezen. Hoe dan ook, de Gerarduskalender geeft een positieve lading aan de dag. Lezers van de Gerarduskalender blijken vaak informatie met elkaar te delen, die zij uit de kalender hebben opgepikt; zodoende ontstaat er een verbindend effect.

Medewerkers en vrijwilligers van klooster Wittem stellen de Gerarduskalender jaarlijks met zorg en veel plezier samen. De opbrengst van de kalender komt ten goede aan alle activiteiten die vanuit Klooster Wittem worden georganiseerd. (Kijk op: www.kloosterwittem.nl)

Gerarduskalender 2024 bestellen?

Maak dan € 9,75 over op SNS-bankrekening: NL56 SNSB 0943 9797 73 t.n.v. JHM Janssen, onder vermelding van: Gerarduskalender 2024 en uw telefoonnummer. Ik neem dan contact met u op en maak een afspraak om de Gerarduskalender te ontvangen.

De Gerarduskalender: elke dag een beetje spirit.

Leuk om te hebben - Leuk om te geven

Jan Janssen

Tel: 06-21646537 E-mail: jakramar8@gmail.com