Katholiek Ede

Gezinsvieringen

Palmpasen 2014

De werkgroep Gezinsviering bereid zo’n 7x per jaar  samen met de voorganger de gezinsviering voor. We maken rond het thema van de zondag een voor kinderen toegankelijke viering. We zoeken liedjes voor het kinderkoor en we zorgen voor een leuk boekje. In de viering betrekken we de kinderen actief door hen mee te laten praten en de voorbeden te laten lezen. Op een gezinszondag is er een reguliere viering. De kinderen krijgen op een andere locatie catechese. Ze knutselen, er wordt gezongen en er worden verhalen gelezen. Na de viering kunnen ouders nog verder ingaan op het thema samen met de voorganger. Daarna komen de kinderen weer bij de kerk en is er een gezamelijke lunch voor wie er nog aanwezig is.

Zie jij de Vrede?

vredOp zondag 27 september vieren we na lange tijd weer een gezinsviering.

Wij kijken er enorm naar uit om jullie allemaal weer te zien!

Het is het einde van de vredesweek, en daar gaan we het met elkaar over hebben.

Zie jij de vrede als je om je heen kijkt?

Lees meer...  

Palmpasenviering

palmpasen0504Op zondag 5 april om 10.30 mag je je versierde Palmpasenstokken meenemen naar de gezinsviering in de Antoniuskerk. Als je een extra stok hebt, mag je deze in de kerk achterlaten.
Deze worden geschonken aan de bewoners van Sint Barbara. We luisteren naar het verhaal hoe Jezus als een koning Jeruzalem binnenging en wat de Palmpasenstok nu eigenlijk betekent.
Het kinderkoor ‘Sing to God’ zingt natuurlijk weer mee.  Zo maken we er met elkaar een mooie intocht van! Jij komt toch ook?

Een lichtend voorbeeld – het verhaal van zout en licht

gezinsviering0902Gezinsviering
Op zondag 9 februari is er weer gezinsviering. We gaan het hebben over licht en zout. Wat hebben die nou met elkaar te maken?

Lees meer...  

3e zondag van de advent

3e adventWe zijn al onderweg naar Kerstmis. Op deze 3e zondag van de advent(15 december) wordt het alweer een beetje lichter. We kijken met elkaar uit naar Kerstmis. Pastoor Henri ten Have gaat voor en het koor “Sing to God” zingt weer mooie liedjes.
Jij komt toch ook?
 

Meezingen met het kinderkoor?

kinderkoor2Wil je ook meezingen met het kinderkoor op kerstavond tijdens de kerstviering?
Hallo allemaal,

Op 24 december 2019 om 18:30 is er weer een gezinskerstviering in de St. Antoniuskerk te Ede.

Lees meer...  

Gezinsviering Kerstavond

gezinsviering2412Het wordt Licht! Al wekenlang kijken we uit naar Kerstmis. Elke week wordt het een stukje lichter met de kaars die we aansteken. En nu is het dan zover: Kerstmis, feest van het Licht!

Lees meer...  

Gezinsviering 15 december

gezinsviering15123e zondag van de advent. We zijn al onderweg naar Kerstmis. Op deze 3e zondag van de advent wordt het alweer een beetje lichter. We kijken met elkaar uit naar Kerstmis. Pastoor Henri ten Have gaat voor en het koor “Sing to God” zingt weer mooie liedjes. Jij komt toch ook?

ONDERWEG

Sint ChristoffelDe vakantie staat voor de deur. Veel mensen gaan op weg.
Kennen jullie het verhaal van sint Christoffel, die de mensen beschermd op reis?
Daar gaan we in de gezinsviering van zondag 2 juli naar luisteren en over praten.

Lees meer...  

Oproep kinderactiviteiten

familievieringOPROEP: Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze activiteiten?  Zou je graag je steentje willen en kunnen bijdragen, om deze activiteiten te laten bestaan? In alle werkgroepen is er ruimte voor nieuwe mensen. Vele handen maken licht werk en je leert elkaar beter kennen.

Heb je interesse: Meld je aan via ons mailadres, wij nemen dan zo snel mogelijk met jou contact op!

Lees meer...  

Copyright © 2020 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.