Katholiek Ede

Kindercatechese en Gezinszondag

GOEDE VRIJDAG: KINDERKRUISWEG

kinderkruiswegVrijdag 10 april is Goede Vrijdag. Om 15.00 uur is de kinderkruisweg in de Antoniuskerk. We lopen met pastor Hans Lucassen de kruisweg zoals Jezus heeft gedaan.

Lees meer...  

Gezinszondag

gezinszondag0803Op zondag 8 maart is het weer Gezinszondag. Dit is de tweede zondag van de vastentijd. We gaan het er met elkaar over hebben wat dat eigenlijk betekent. Hoe kun je daar zelf aan meedoen?

Lees meer...  

Kindercatechese in Wageningen

catechese4Op woensdagmiddag 11 december is er weer een uurtje kindercatechese waarbij pastoor Henri ten Have de kinderen vertelt over het (katholieke) geloof. Deze middag zal plaatvinden op de locatie in Wageningen.

Lees meer...  

Gezinszondag 24 november

gezinszondag2411Nog niet zo lang geleden hebben we het feest van Sint Maarten gevierd. Binnenkort vieren we het feest van Sint Nicolaas. En daarna? Dan komt er nog een feest waar we allemaal naar uit kijken. Daar gaan we het over hebben met de gezinszondag. We hebben weer een mooi verhaal om naar te luisteren, over te praten en mee te werken. Jij komt toch ook? Tot zondag om 10.30 uur in de Antoniuskerk

PALMPASENSTOKKEN VERSIEREN

palmpasen1Op de zaterdag voor Palmzondag gaan we weer Palmpasen stokken maken.

Wanneer:  zaterdagmiddag 24 maart van 15.30 – 16.30 uur
Waar:   Bij Antoniuskerk
Meenemen:  een of twee kale Palmpasenstokken om te versieren, met een punt erop.
Voor wie:  kinderen van 4 tot 12 jaar.
We vinden het prettig als je als ouder blijft om mee te helpen, maar het is niet verplicht. Bij jongere kinderen (tot ca. 5 jaar) is het wel handig als je blijft.
Aanmelden voor het Palmpasen knutselen via en -uiterlijk donderdag 22 maart.
De vrijwilligers van de kindercatechese.
Copyright © 2020 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.