Katholiek Ede

Kinderwoorddienst start weer

kinderwoorddienst2Hoera, vanaf 24 oktober is er weer iedere kerkdienst in de St. Antonius van Paduakerk een kinderwoorddienst! Kom je ook op zondag tijdens de preek met ons luisteren naar verhalen uit de Bijbel en knutselen? Je bent van harte welkom! Daarnaast zoeken we nog steeds versterking voor de kinderwoorddienst.

De kinderwoorddienst is bedoeld voor de kinderen van basisschool. De kinderen gaan vóór de eerste lezing mee naar een andere ruimte om naar een Bijbelverhaal te luisteren.

Daarna praten we samen over het verhaal en knutselen we of is er een andere creatieve verwerking. Vóór de collecte gaan de kinderen weer terug naar de kerkdienst. Het is altijd erg gezellig, dus kom erbij!

Uiteraard verzinnen we niet alles zelf, maar kun je bij de voorbereiding gebruik maken van de Kind op Zondag (zie ook Kindopzondag.nl). Daarnaast is er veel op internet te vinden, zoals op kinderwoorddienst.nl en samueladvies.nl.

Op dit moment zijn we met ons drieën en voor de Corona-maatregelen van kracht werden waren we zo in de 5 weken aan de beurt. Lijkt het je leuk om ons te komen helpen? Neem dan contact op via de kinderactiviteitenmail: .

Secretariaat

Stationsweg 112
6711 PZ Ede

Bereikbaarheid
Werkdagen 9;30-11;30 uur:
0318-610692
Bij ziekte en overlijden:
06-51676004

Email:

Copyright © 2021 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.