Katholiek Ede

Locatieraad Ede

locatieraad

Zoals u eerder op de website al heeft kunnen lezen, zijn wij onlangs gestart als nieuwe Locatieraad Katholiek Ede.

Samen met de Pastoraatsgroep willen wij zorgen voor een levende en vitale gemeenschap. Mocht u vragen of wensen hebben, mailtje naar: en uw vragen of wensen worden gehoord. Hieronder stellen wij ons graag aan u voor:

 leden locatieraad

(linksboven)Ik ben Kees Huikeshoven. Geboren te Haarlem op 25-07-1946.en zal als voorzitter binnen de locatieraad functioneren. Getrouwd met Marian Bolland en heb een zoon Remco. Ik ben de middelste uit een gezin van 9 kinderen. Op mijn 18e verjaardag heb ik het E.H.B.O. diploma gehaald en ben later E.H.B.O. instructeur geworden. Op mijn 21e heb ik het groot rijbewijs gehaald en ben 25 jaar vrachtwagen chauffeur geweest. Daarna heb ik van mijn hobby een beroep kunnen maken en ben nog tot mijn 70ste B.H.V. en E.H.B.O. instructeur geweest. Waarom in de locatieraad? ik wil met de talenten die ik heb meegekregen nog iets betekenen voor Katholiek Ede.

(rechtsboven) Mijn naam is Yvonne van den Bovenkamp. Ik ben getrouwd met Lex en wij zijn ouders van twee dochters en grootouders van drie kleindochters en een kleinzoon. Binnen de locatieraad ben ik vice-voorzitter en secretaris. Alweer 30 jaar geleden zijn wij vanuit Rotterdam/Capelle a/d IJssel in Ede komen wonen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest op de Toon Hermansschool en als lector verbonden te zijn geweest aan de Goede Herder Kerk, draag ik nu mijn steentje bij binnen de locatieraad Katholiek Ede. Samen met de andere locatieraadleden hopen wij, na deze coronatijd, ons weer met elkaar actief verbonden te weten binnen onze katholieke gemeenschap.

(rechtonder) Mijn naam is André Wansinck. Getrouwd met Simone en vader van Frédérique. Ik werk voor een Amerikaans bedrijf in laboratoriumbenodigdheden. Dit is mijn eerste vrijwilligersfunctie bij onze parochie. Zo hoop ik ook mijn steentje bij te dragen aan onze katholieke gemeenschap.

.(linksonder) Mijn naam is Nel.v.d.Werf-Boersen en al 54 jaar getrouwd met Gerard. Samen hebben we 3 kinderen, twee dochters en een zoon én 2 kleinkinderen. In mijn vrije tijd ben ik ook actief bij het Rode Kruis in Ede. Met ons gezin hebben we jaren in het buitengebied van Ede gewoond en gingen vaak in Ede naar de kerk. Ook zijn we vele jaren in het kleine, knusse kerkje in Lunteren geweest. Jammer genoeg is die nu gesloten. Wij wonen nu al weer vijf jaar in Lunteren en gaan met grote regelmaat naar de kerk in Ede en af en toe ook naar Wageningen. In Ede voelen wij ons thuis. Mede hierdoor ben ik bij de locatieraad gegaan, om voor de locatie Ede wat te kunnen betekenen. Ik hoop op een fijne samenwerking met iedereen

 

Secretariaat

Stationsweg 112
6711 PZ Ede

Bereikbaarheid
Dinsdag- tot en met donderdagmorgen van 9;30-11;30 uur:
0318-610692
Bij ziekte en overlijden:
06-51676004

Email:

Copyright © 2023 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.