Katholiek Ede

Voortgang herstel weeshuis Ende/Flores

floresBeste Mensen,
In de afgelopen 7 jaren heeft het 30 jaar oude gebouw van het (panti asuhan) weeshuis in ENDE(FLORES/INDONESIE) een behoorlijke renovatie ondergaan mede dankzij Uw steun en dat van Vastenactie/CORDAID nu Stichting BVA (Bisschoppelijk Vastenactie) geheten.
 Selamat Hari Natal dan Tahun Baru 2018
Samen met de stichting Karunia, Tros, Wilde Ganzen zijn alle slaapkamers, toilet- en badkamers, uitgebrande keuken, voorraad-, eetkamer en wasruimte volledig gerenoveerd en gemeubileerd.
 In 2016 is een oud en vervallen logement compleet gerestaureerd tot klein logeerhuis (extra-inkomen), zijn de watertorens gerepareerd dan wel nieuw aangeschaft en is met steun van de gemeente Ende de gehele watervoorziening gerenoveerd. De renovatie van het gehele weeshuis incl. de slaap- en badkamers/toiletten van de zusters,het logeerhuis,  aanschaf van klein vee, aanschaf meubilair en tenslotte renovatie van het logeerhuis en de watervoorziening zijn in de afgelopen 6 jaar gerealiseerd. Daar zijn we erg blij mee en trots op!
Maar de nodige renovatie van het dak, dat erg lekt, kon nog niet worden meegenomen.
Dit afgelopen jaar kunnen we echter met vreugde melden dat we weer 21.000 euro hebben kunnen schenken voor het herstellen van het dak.
Dit kunnen we alleen doen met uw geweldige steun; de steun van MOV van de z. Titus Brandsma , Katholiek Ede,St. Antonius Abt Lunteren,  Stg BVA, de Fancy Fair, de bridge-club, de kinderen van de basisschool de Dolfijn uit Driebergen en alle anonieme particuliere donateurs.

Hartelijk dank daarvoor.
Jack en Noortje Johan

Rest mij nog u allen, ook namens de kinderen, een Zalig Kerstfeest toe te wensen en een gelukkig Nieuwjaar 2018.
Copyright © 2020 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.