Bespreek het samenNa de vele jaren dat Toos Ettema de ‘Bespreek het Samen’-informatie voor u verzorgde zal ik vanaf nu deze taak met plezier van haar overnemen. Met ingang van 1 juli kunt u het nieuwe programma van Bespreek het Samen inzien op de website www.bespreekhetsamen-ede.nl.

Bespreek het Samen is een samenwerkingsverband van 7 verschillende kerken van diverse gezindten in Ede. Met elkaar stellen zij ieder jaar een interessant en veelzijdig winterprogramma samen dat loopt van september tot mei/juni. Het programma voor het seizoen 2024-2025 kunt u vanaf 1 juli 2024 op de website inzien. De activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen. Ook wanneer u niet aangesloten bent bij een kerk bent u van harte welkom. Er is keuze genoeg zodat er voor iedereen iets interessants bij zal zitten. Wanneer u zich wilt inschrijven voor een van de programmaonderdelen kan dat tot half september! Op tijd aanmelden is heel belangrijk omdat aan de hand van het aantal inschrijvingen bepaald gaat worden of een activiteit doorgaat of niet. Later opgeven is mogelijk maar de kans bestaat dat een activiteit geannuleerd of al volgeboekt is. Met andere woorden: wees er op tijd bij!
Veel van de activiteiten zijn gratis. Bij slechts enkele (vaak meerdaagse) activiteiten wordt een geringe vergoeding gevraagd. Ga naar de website en zoek iets uit wat bij u past. Wees van harte welkom! Anneke Otten – van Roon