Katholiek Ede

Een update van de anderhalvemeter-wereld in Katholiek Ede en Lunteren.

anderhalve meterIn de vorige en in deze TitusBreed kunt u lezen dat de kerkgebouwen rond de H. Mis en de overige vieringen zijn ingericht volgens de anderhalvemeter-regels. Theo Frumau en Hans Valkenet hebben voor de Antoniuskerk looplijnen aangebracht. Rekening houdend met anderhalvemeter afstand is er plaats voor ongeveer 65 kerkgangers. 

Achter in de kerk staan twee tafels waarop de collectemandjes, de kaarsen die u kunt doneren, de liturgieblaadjes en natuurlijk een desinfectiepompje een plekje hebben gevonden. Er zijn inmiddels al 21 vieringen geweest. Als u al eens een viering hebt bijgewoond weet u hoe dat gaat. Als u nog niet geweest bent, is het goed om te weten dat er begeleiders zijn die u ontvangen. Zij vragen naar uw gezondheid en wijzen u de weg. Fijn dat zoveel medeparochianen steeds weer klaar staan om de vieringen te ondersteunen. Voor de H. Mis op dinsdag en de gebedsviering op woensdag hoeft u zich niet aan te melden. Voor de vieringen op zondag is dat nog wel vereist. Aanmelden kan via of telefonisch op nummer 0318 610692 (’s-Ochtends tussen 9.30 en 11.30 uur).

kaarsjesGoed om te weten:
Kaarsjes in de kapel: Op werkdagen is de kapel van 9.30 -11.30 uur altijd open om even binnen te lopen. Mocht de deur bij de kapel gesloten zijn, belt u dan even aan bij de voordeur van de pastorie.

Kaarsjes in de kerk:
Vooraf aan een viering blijft het mogelijk een kaarsje te doneren. Rond de voorbeden wordt uw kaarsje dan voor u aangestoken. Als na afloop van de viering de kerkgangers weg zijn, kunt u zelf voor in de kerk een kaarsje aansteken.

Copyright © 2020 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.