Katholiek Ede

INFORMATIE over anderhalvemeter-wereld en meer in Coronatijd

virusDe 2e golf is onder ons en daarom zijn de regels nu, op dit moment dat dit stuk geschreven wordt, aangescherpt. Het koffiedrinken na de vieringen op dinsdag en woensdag kan helaas nu niet meer. Ook het voornemen om “koffie-to-go“ uit te serveren op zondag na de viering, moest helaas uitgesteld worden.

We hopen met z’n allen dat deze maatregelen ook het gewenste resultaat zullen boeken. Voor de vieringen zijn we weer, we hopen voorlopig, terug bij het getal van 30 deelnemers. Voor de zondag: Aanmelden verplicht: / 0318 610692 (9.30-11.30 uur) Koorts, kuchje, natte neus, contact gehad met corona-positief geteste mensen? Niet komen!

 

Goed om te weten over de ventilatie in kerk en Franciscuszaal: In de Antoniuskerk zijn 2 soorten verwarmingen. Tijdens de vieringen in Coronatijd gebruiken we deze herfst en winter allèèn de vloerverwarming. Vanwege deze informatie en omdat de deuren gedeeltelijk open staan tijdens de vieringen i.v.m. de ventilatie, zal de temperatuur in de kerk deze herfst en winter niet meer zijn zoals voorheen. De voeten zijn comfortabel; een stevige jas is gewenst. In de Franciscuszaal (nieuw september 2017) is alles helemaal volgens de huidige norm

Copyright © 2021 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.