Katholiek Ede

Winterprogramma "Bespreek 't samen"

bespreek het samen

Het Oecumenisch winterprogramma ‘Bespreek ’t Samen’ uit Ede.

Dit winterprogramma is in de jaren ‘80 ontstaan vanuit een initiatief van de Raad van Kerken in Ede. Sindsdien staat dit gezamenlijk initiatief met de gekozen naam ‘Bespreek ’t Samen’ op eigen benen. (ruim 30 jaar !) Het programma van Bespreek ’t Samen wordt u aangeboden door samenwerkende kerken in Ede. Het is voor

iedereen toegankelijk, ongeacht kerkelijke afkomst of gezindte. Een prachtig, veelzijdig en ruim aanbod van bijna 90 diverse evenementen. U kunt zich met anderen verdiepen in vragen rond bijbel en geloof, kunst, cultuur en samenleving. Bekijk het volledige overzicht op www.bespreekhetsamen-ede.nl. U kunt zich aanmelden via de site. Het Oecumenisch winterprogramma loopt steeds van half september tot mei.

19 maart 14.00 uur in Cultura: Fascinerende films met gesprek : de film ‘Brother’

Op 20 maart 13.30 uur Franciscuszaal : een lezing over de H.Titus Brandsma door 2 mensen behorend bij de lekenorde der Karmelieten. Door het schuiven met de datum zijn er nog plaatsen vrij: inschrijven via de site. 

Op 2 april wordt 2 x het Passieconcert: “Requiem for the living “ in de Beatrixkerk uitgevoerd door het ad hoc B’tS koor & orkest, o.l.v. dirigente Myra van der Jagt. De tijden : 17.00 en 19.30 uur. U hoeft zich niet op te geven. De entree is gratis. Na afloop staat er bij de uitgang een mandje klaar voor uw eventuele bijdrage.

 

Secretariaat

Stationsweg 112
6711 PZ Ede

Bereikbaarheid
Dinsdag- tot en met donderdagmorgen van 9;30-11;30 uur:
0318-610692
Bij ziekte en overlijden:
06-51676004

Email:

Copyright © 2023 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.