Katholiek Ede

Spelende kinderen

spelende kinderenSluit je aan, bied de kinderen je helpende handen!

Het geroezemoes van spelende en kletsende kinderen tijdens de vieringen is vaak aanwezig. Zij zijn reuze nieuwsgierig wat er allemaal te beleven is in de kerk.

Leden van onze geloofsgemeenschap zijn blij dat er kinderen en jongeren komen.

Sommigen vinden het lastig om zich op de preek te concentreren met al die geluiden. Anderen genieten er juist van. Graag willen we vanuit kinderactiviteiten katholiek Ede zoveel mogelijk kinderen en jongeren binnen de gemeenschap ontvangen. We doen dit door een ruim aanbod zoals crèche en kinderwoorddienst (vanaf 6 jaar) tijdens de viering op zondag, kinderkoor, jongerenkoor, gezinsvieringen, doop- communie- en vormselvoorbereiding, palmpasenstokken versieren, en nog veel meer.

Heb je ideeën of wil je meehelpen? Je bent meer dan welkom bij ons! Wil je ons eerst beter leren kennen? Kom bij ons kijken op zondag voor/tijdens/na de viering. Wij willen je heel graag ontmoeten!

Voor de crèche zijn wij speciaal op zoek naar jongeren (vanaf 15 jaar) die samen met een volwassene opvang bieden aan kinderen tussen 0 en 5 jaar. Of jongeren die hun organisatietalent willen ontwikkelen (rooster crèche maken, pr voor de kinderwerkgroepen).

Vele handen maken licht werk!

Namens de kinderwerkgroepen katholiek Ede Carin Hartland

 0318-668764

Secretariaat

Stationsweg 112
6711 PZ Ede

Bereikbaarheid
Werkdagen 9;30-11;30 uur:
0318-610692
Bij ziekte en overlijden:
06-51676004

Email:

Copyright © 2021 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.