Katholiek Ede

Musical Jona

musical JonaOp zaterdag 19 januari 2019 komt er weer een musical georganiseerd door de Katholieke parochie z. Titus Brandsma. De Vliegende Speeldoos verzorgt dan de musical Jona, naar het gelijknamige boek uit de Bijbel en het bekende kinderliedje Jona en de wallevis. Kijk eens op: https://devliegendespeeldoos.com/voorstellingen/
 
Kinderen zijn een hele dag welkom om te komen oefenen en knutselen. In de avond is dan het optreden. Samen met spelers van de Vliegende Speeldoos zullen zij deze musical laten zien aan ouders en andere belangstellenden. Voor iedereen die meedoet is dit altijd een groots feest. Dit jaar wordt de musical in Wageningen gehouden.
Om de musical op 19 januari mogelijk te maken zijn allerlei mensen nodig variërend van PR, catering tot aan begeleiding op de dag zelf. Daarom: zou je dat willen? Zo ja, wat zou je willen doen? Zo nee, zou je iemand anders weten die een bijdrage wil leveren?
 De volgende taken zijn er onder andere:
- PR: denk daarbij aan maken en verspreiden van posters / flyers maken, stukjes in Titus Breed, contact met werkgroepen zoals gezinsvieringen en kinderkoren.
- administratie van de aanmeldingen en indeling maken van de groepen
- ehbo / bhv
- fotograaf
- uitwerken van de "knutsels" voor de kinderen en verzamelen van de materialen daarvoor.
- catering
- begeleiding van een groep kinderen op de dag zelf
- inrichten ruimtes en opruimen na afloop
- de verdere hand- en spandiensten op de dag zelf, bijvoorbeeld ontvangt van de kinderen, koffie / thee schenken na afloop van de voorstelling
Wil je helpen: mail dan naar
Op een later moment gaan we de uitnodiging voor de kinderen rondsturen met nog meer informatie over de invulling van de dag.
Copyright © 2019 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.