Katholiek Ede

KINDERACTIVITEITEN IN DE VASTENTIJD EN NAAR PASEN TOE

palmpasen1PALMPASENSTOKKEN VERSIEREN
Versieren op zaterdagmiddag 13 april van 15.30-16.30 uur in de Antoniuskerk. Breng 1 of 2 kale Palmpasenstokken mee met punt.
Voor kinderen van 4 tot 12 jaar, eventueel met ouder. Bij jongere kinderen (tot ca. 5 jaar) is het wel handig als je blijft. Zondag 14 april mag je de Palmpasenstok dan meenemen naar de Palmpasenviering.
Als je een extra stok hebt, mag je deze in de kerk achterlaten. Deze wordt geschonken aan de bewoners van Sint Barbara. Aanmelden voor het Palmpasen knutselen via en , uiterlijk donderdag 11 april.
palmpasenvieringPALMPASENVIERING
Zondag 14 april mag je de Palmpasen stok meenemen bij de Palmpasenviering (Gezinsviering) om 10.30 uur in de Antonius Kerk. We luisteren naar het verhaal hoe Jezus als een koning Jeruzalem binnenging en wat de Palmpasenstok nu eigenlijk betekent. Het kinderkoor “Sing to God” zingt natuurlijk weer mee.
 
 
 
GOEDE VRIJDAG: KINDERKRUISWEG
Vrijdag 19 april is Goede Vrijdag. Om 15.00 uur is de kinderkruisweg in de Antoniuskerk. We lopen met pastor Hans Lucassen de kruisweg zoals Jezus heeft gedaan. We horen de verhalen en bidden samen. Neem zelf een plantje of bloemen mee voor de bloemenhulde aan het kruis. Hiervan wordt weer een mooie paastuin gemaakt. We hopen jullie daar ook weer te zien!
Copyright © 2019 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.