Katholiek Ede

Klussenclub

Iets voor U??!!

klussenclubBeste parochianen van de katholieke geloofsgemeenschap Ede.

De klussenclub van de St. Antoniuskerk komt elke maand (de eerste zaterdagochtend van de maand) samen om te zorgen dat er karweitjes worden gedaan in en rond de kerk. Wij houden de tuin op orde, repareren dingen die kapot zijn gegaan en vinden het leuk om mee te denken over verbeteringen, zoals onlangs bij de aanbouw van de gezelschapsruimte.

Ook door de week komt er regelmatig een klussenclublid in de kerk om iets te doen. Want ons motto is dat ieder zijn/haar kwaliteit kan en mag inzetten op een geschikt moment. Wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken! Eén linker hand is al een voordeel.
oud papier hrNaast klussen verzamelt de klussenclub ook oud papier. De opbrengst van dit papier gaat naar een goed doel. Elke eerste zaterdag van de maand staan we van 9.00 tot 12.00 uur op de parkeerplaats achter de Antonius kerk. De opbrengst gaat naar een goed doel namelijk twee weeshuizen: Panti Asuhan Naungan Kasih “St. Elisabeth” en meisjesinternaat “Asrama Yosefa l”, beide gesitueerd in de plaats Ende op het eiland Flores in Indonesië. Op deze wijze krijgt oud-papier een goede bestemming en helpen we ongeveer 65 kinderen aan o.a. voeding en onderwijs. We hopen op een grotere oud-papier opbrengst en als u dan toch uw oud-papier brengt dan kunt u misschien ook wel oud-papier van uw kennissen en buren mee nemen. Mocht u eenmalig een hele grote hoeveelheid oud papier kwijt willen, zoals een archief of zo, neem dan even contact met ons op. De coördinator van het oud-papier is Kees Huikeshoven.
Namens de klussenclub en de oud-papier verzamelaars alvast heel veel dank!

 

Copyright © 2020 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.