Katholiek Ede

Klussenclub

HET EERSTE BEGIN IS ER!!

tuinDankzij uw steun bij de voorjaarsactie van Ede Doet hebben we een begin gemaakt aan het planten van bij en vlindervriendelijke planten.

Vergeet u de najaarscheque van Ede Doet niet te activeren?? Er staan 2 initiatieven vermeld: plantvakken en bankjes. Inleveren mag ook.
Vraag bij buren en Edese vrienden of ze uw kerktuin ook willen steunen!

Cheque Ede Doet

Beste parochianen,
Vergeet u niet de Ede Doet cheque aan ons te doneren??
Met uw hulp wordt uw Parochietuin nog mooier!!

 bloem 1

U kunt uw cheque zelf aanmelden of afgeven in de kerk.
Er staat een bus achterin de kerk. Geld doneren mag natuurlijk ook.
Alvast hartelijk dank!!

Tuingroep en Locatieraad Katholiek Ede

Sponsors gezocht

 
sponsorZoals u weet zijn we druk met onze Parochietuin. De eerste opzet is nu ingedeeld. Het tweede deel blijft nog even zo liggen, aangezien het schilder en loodgieterswerk aan de achterkant van de toren nog afgemaakt moet worden. De werkzaamheden starten 5 september en moeten voor het eind van dit kalenderjaar afgerond zijn. Hiervoor is een hogere hoogwerker ingehuurd die te groot voor het tuinpad is, maar te laag om vanaf het kerkplein de achterkant van de toren te bereiken. 

Lees meer...  

Actie!!!

groenengrijsAls we dit stuk schrijven is het nog midden in de vakantie en zonnig warm! Maar regeren is vooruitzien…….. Als u de TitusBreed nu leest is de meteorologische herfst inmiddels aangebroken. Dat betekent dat het najaar eraan komt. Ook een schitterende tijd waarin we heerlijk uitgerust en opgeladen na de zomervakantie weer aan de slag kunnen gaan, de natuur schitterend gaat verkleuren en wij in de Parochietuin aan de slag willen gaan met het aanplanten van een deel van de vakken, zodat we daar volgend jaar volop van kunnen genieten. De vorige actie van Ede Doet heeft ons 2 regentonnen, een insectenhotel en beplanting voor bij- en vlindervriendelijke planten opgeleverd. Maar……
 

Secretariaat

Stationsweg 112
6711 PZ Ede

Bereikbaarheid
Dinsdag- tot en met donderdagmorgen van 9;30-11;30 uur:
0318-610692
Bij ziekte en overlijden:
06-51676004

Email:

Copyright © 2023 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.