Katholiek Ede

Klussenclub

Iets voor U??!!

klussenclubBeste parochianen van de katholieke geloofsgemeenschap Ede.

De klussenclub van de St. Antoniuskerk komt elke maand (de eerste zaterdagochtend van de maand) samen om te zorgen dat er karweitjes worden gedaan in en rond de kerk. Wij houden de tuin op orde, repareren dingen die kapot zijn gegaan en vinden het leuk om mee te denken over verbeteringen, zoals onlangs bij de aanbouw van de gezelschapsruimte.

Ook door de week komt er regelmatig een klussenclublid in de kerk om iets te doen. Want ons motto is dat ieder zijn/haar kwaliteit kan en mag inzetten op een geschikt moment. Wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken! Eén linker hand is al een voordeel.
 

 oud papierOUD PAPIER
Wij hebben besloten om te gaan stoppen met het innemen van oud papier. Het levert helaas niets meer op. Het ophalen bij diverse bedrijven en het werk eromheen levert € 40,- op als de container vol is.  De laatste keer is op zaterdag 4 APRIL !!!!!! Daarna kunt u nog wel papier inleveren bij de container van de protestantse kerk op de parkeerplaats bij de Open Hof of bij de Beatrixkerk. Wij gaan het persoonlijk contact met jullie missen, maar het is niet anders. De Klussenclub.

Secretariaat

Stationsweg 112
6711 PZ Ede

Bereikbaarheid
Werkdagen 9;30-11;30 uur:
0318-610692
Bij ziekte en overlijden:
06-51676004

Email:

Copyright © 2021 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.