Katholiek Ede

Jongerenkoor

Jongerenkoor

n onze parochie is een grote groep ontzettend gezellige, muzikale jongeren actief. Samen vormen wij JKA, een jongerenkoor dat elke vrijdagavond tussen 20.00-22.15 uur repeteert in de St. Antoniuskerk in Ede. Één of twee keer per maand verzorgen wij de muzikale invulling van een viering in één van de kerken in onze parochie. Naast het zingen maken we het na de repetitie gezellig in De Kelder waar we een drankje doen of een feestje organiseren. Daarnaast zingen we elk jaar op het Nationaal Jongerenkoren  Festival in Rijsbergen, een weekend vól zingen, gek doen en genieten van elkaar. Om ons goed voor te bereiden op dit concours hebben we jaarlijkse een kamp, meestal in mei. Nieuwe zangers, zangeressen en comboleden/instrumentalisten kunnen we altijd goed gebruiken! Lijkt het je leuk? Kom een keer langs op vrijdagavond en laat je overtuigen! Iedereen tussen de 12 en 30 jaar is bij ons welkom, dus we zijn een echt jongerenkoor. Meer weten? Stuur een mail naar . Tot snel!

Uitnodiging jubileum Jongerenkoor Sint Antonius Ede

JongerenkoorGraag even uw aandacht voor het volgende: dit jaar bestaat Jongerenkoor Sint Antonius alweer 50 jaar! De (oud)-leden willen deze mijlpaal natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Lees meer...  

Concert JKA

Jongerenkoor1Op zondag 25 juni houden wij om 14:00 uur het concert voor de Vrienden van JKA. Dit concert vindt plaats in de Sint Antoniuskerk in Ede. Met dit concert bedanken wij de Vrienden van JKA voor hun donatie aan ons koor.  
Bent u nog geen vriend, maar wilt u wel bij het concert aanwezig zijn? Dat kan! De toegangsprijs voor het concert is 2 euro p.p.

Lees meer...  

Copyright © 2019 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.