Katholiek Ede

Vieringen elders

KERSTVIERING KBO in de Schuilplaats

Op woensdag 19 december is er met het oog op Kerstmis een viering voor de leden van de KBO in de Schuilplaats om 11.30 uur. Aansluitend is er een kerstmaal voor hen die zich daarvoor hebben opgegeven.

KERSTZANGVIERINGEN op de Hartenberg

Traditiegetrouw vieren we met ons gelegenheidskoor elk jaar op de Hartenberg het muzikale kerstverhaal. Dit jaar in de nieuwe verbouwde kerkzaal. De pastorale dienst heeft ons uitgenodigd om het muzikale kerstverhaal te ondersteunen met een kerstkoor. Op dinsdag 17 december om 14.00, 15.30, 17.00 en 19.00 uur. We repeteren in de kapel van St. Antonius op maandag 16 dec om 19.00u. Opgeven bij het secretariaat van de Antoniuskerk.

VIERING IN DE NIEUWE KLINKENBERG/Concordiahof

Elke 4e woensdag van de maand om 10.30uur.

Verzorgingshuis St. Barbara

Ieder zaterdag om 15.30 uur

Kerkelijk centrum EMMAUS

Vieringen in het kerkelijk centrum Emmaüs om 10.30 uuur.

Andere locaties

Liturgievieringen in:
Machtella:     iedere 3e donderdag 16.00 uur.
Walraven:      iedere 2e zaterdag 16.00 uur.

Vrijwilligers gezocht voor vieringen St. Barbara

vrijwilliger ouderenzorgIedere zaterdagmiddag wordt er in de ‘kapel’ van St. Barbara om 16.30 u een liturgieviering gehouden met verschillende voorgangers.

Deze vieringen vragen enige voorbereiding, zoals het klaarzetten van de stoelen, het aankleden van de kapel, het verzorgen van de koffie na de viering en met name ook het halen en brengen van de verschillende bewoners die graag naar deze vieringen toekomen. De groep parochianen die deze taken verzorgt, is dringend op zoek naar meer vrijwilligers voor dit dankbare werk. Als u af en toe, op zaterdagmiddag tijd vrij kunt maken om deze hand- en spandiensten te verrichten, bent u van harte welkom om de werkgroep te versterken. U kunt zich aanmelden bij mevr. Claartje Wust (t: 631468), mevr. Toos Wolberts (t: 652851) of het parochiecentrum van St. Antonius

pastor H. Lucassen

Kapel van ziekenhuis "Gelderse Vallei".

  • Iedere zondagmorgen om 10.00 uur
Copyright © 2019 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.