Katholiek Ede

Kerktaxi

Carpoolen

carpool1Sinds de fusie van de locale geloofsgemeenschappen tot één Titus Brandsmaparochie zijn de zondagse liturgische vieringen nog meer divers: de vele verschillende voorgangers en  de vele koren (al dan niet bovenlocaal) met hun eigen repertoire.

Lees meer...  

Vervoer

kerktaxiVanaf juni is de kerk na de verbouw weer in gebruik.

Het gebouw is goed bereikbaar en er zijn veel parkeerplaatsen rond de kerk. Ook met het openbaar vervoer kunt u makkelijk bij de kerk komen.

Voor mensen die slecht ter been zijn en moeilijk met het openbaar vervoer of met de regio-taxi kunnen reizen, proberen we wekelijks vervoer te regelen.

Mensen die van deze regeling gebruik willen maken, moeten dit wel tijdig doorgeven aan het secretariaat (melden uiterlijk vrijdag vóór 11.00 uur. (tel. 610692)of per mail:"

Vervoer dat u zelf kunt regelen of al geregeld heeft, wordt van harte toegejuicht.

Op dit moment hebben zich al 4 mensen gemeld, die regelmatig andere mensen mee willen nemen in hun auto van en naar de kerk.

Graag willen we er nog een aantal vrijwilligers bij hebben, zodat we mensen die een beroep op het speciale vervoer doen, niet hoeven teleurstellen.

Bent u ook zo’n vrijwilliger die af en toe wil rijden, bel dan even naar het secretariaat of naar Martien Tax (tel. 617793).

Het zou toch prachtig zijn, als we dit samen kunnen regelen.

 Martien Tax.

 

Copyright © 2020 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.