Katholiek Ede

Nieuws

Priester-stagiair Erik Rozeman

Het komend jaar zal Erik Rozeman als priester-stagiair werkzaam zijn in onze parochie.
Hieronder stelt hij zich voor.

Lees meer...  

Vastenactie 2021 “Werken aan je toekomst”

vastenactie2021In verband met Corona is het niet mogelijk om, net zoals andere jaren, samen met de andere geloofsgemeenschappen binnen de parochie een “Eigen Doelen” Vastenactieproject te organiseren.

Lees meer...  

Van Angst naar Vertrouwen!

vastentijd2021Vastentijd 2021

Verdieping en waardevolle ontmoetingen – doe(t) je/u mee?

De huidige tijd geeft ons volop gelegenheid om ons zorgen te maken, twijfels te hebben en zelfs angstig te zijn. En we kunnen er minder makkelijk met elkaar over praten, want we komen elkaar minder snel tegen.

Lees meer...  

Brief voor de Veertigdagentijd 2021

aartsbisdomWillem Jacobus kardinaal Eijk, aartsbisschop van Utrecht

Broeders en zusters in Christus Jezus onze Heer,

We leven in zware tijden. Onze samenleving is tijdens de coronaviruspandemie op drift geraakt. Terwijl de tweede golf van besmettingen nog niet eens voorbij is, zien we al een derde golf op ons afkomen.

Lees meer...  

Kaarsje aansteken in het Stiltecentrum

kaarsOp werkdagen m.n. op dinsdag - woensdag- en donderdagmorgen, kunt u van 9.30- 11.30 uur in het Stiltecentrum terecht om een kaarsje aan te steken. Tip: Houdt de informatie bij de deuren, op de website en via de nieuwsbrief in de gaten.

Even bezinnen ........ en dan doorgaan

bezinnenZoals u al eerder heeft kunnen lezen is voor de geloofsgemeenschap Ede-Lunteren in het voorjaar een rapport uitgebracht met aanbevelingen voor de pastorale en bestuurlijke situatie.

Lees meer...  

Vieringen in coronatijd

digitale vieringMist u de vieringen in deze Coronatijd? Iedere woensdagmorgen 9.00 uur kunt meedoen met een Zoom-gebedsviering o.l.v. Astrid Bulte en Guido Dieteren. U kunt meedoen per computer, laptop, iPad of smartphone. U kunt uzelf, per mail, een dag tevoren aanmelden, bij .

Lees meer...  

Digitale nieuwsbrief

NieuwsbriefDaar is hij dan… een nieuwsbrief van en voor Katholiek Ede, Waarom een nieuwsbrief? De periode tussen 2 parochiebladen bedraagt ongeveer 6 weken. Ook in die tussenliggende tijd zijn er nieuwtjes, weetjes en belangrijke zaken die wij met u willen delen.

Lees meer...  

Copyright © 2021 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.