Katholiek Ede

Nieuws

Een bijzonder jaarthema-project

2Uitnodiging voor een bijzonder Jaarthema-project in de locatie Katholiek Ede -Lunteren
Kent u dat liedje van Donald Jones over dat doosje?  Over ‘bewaren?’ In het kader van het Jaarthema ‘speuren naar God-sporen van God’ zijn wij op zoek naar u.

Lees meer...  

Bespreek het samen

bespreek het samenBespreek het Samen is een samenwerkingsverband tussen 8 verschillende kerken in Ede. Al meer dan 25 jaar zet Bespreek het Samen zich in om een gevarieerd winterprogramma samen te stellen dat aansluit bij de verschillende pluriforme geloofsgemeenschappen.

Lees meer...  

Br. Theo van Adrichem nieuwe minister-provinciaal van de franciscanen

franciscaanHet provinciaal kapittel van de Nederlandse minderbroeders franciscanen heeft Theo van Adrichem ofm (64) voor een periode van zes jaar gekozen als minister-provinciaal (overste). Met hem zullen br. Wim Pot ofm als vice-provinciaal (ook zes jaar), br. Piet Bots ofm, br. Ben Bolmer ofm, Jan van den Eijnden ofm en Jan ter Maat ofm als definitoren (voor drie jaar) het bestuur vormen.

Lees meer...  

JUBILEUM 50 JAAR RAAD VAN KERKEN IN EDE

raad van kerkenDit jaar bestaat de Raad van Kerken te Ede 50 jaar. We willen dit vieren op zaterdag 28 september 2019 in het Kerkelijk Centrum Emmaüs: eerst is er een symposium en aansluitend een korte viering, waarbij liturgische en muzikale elementen uit de verschillende kerktradities in de Raad van Kerken vorm en inhoud worden gegeven.

Lees meer...  

Met een bonnenkaart kunt u veel collectes vooruit

collectebonnenWilt u wel eens af van het ‘opsparen’ van contant geld voor de collecte? Koopt u dan een kaart met collectebonnen! Met één kaart heeft u meteen 20 bonnen in huis.

Lees meer...  

Uitnodiging

koffiedrinkenNa de viering is het inmiddels de gewoonte om in de Sint Fransiscuszaal bij elkaar te komen voor een gezellig samenzijn. Daarbij wordt er een kopje koffie of thee geschonken en voor de kinderen is er limonade. Dit wordt door de mensen erg gewaardeerd.

Lees meer...  

Gerarduskalender 2019

Gerarduskalender 2019Beste liefhebbers van de Gerarduskalender,
Zoals ook zal worden vermeld in de eerstvolgende Titusbreed, zijn de Gerarduskalenders voor 2019 weer te koop. Een kalender die daadwerkelijk iets kan toevoegen aan het dagelijks leven en welzijn.

Lees meer...  

Een oproep voor een nieuw op te richten‘ Vrij Atelier ‘

vrij atelierDeelnemers gevraagd ! 
Katholiek Ede heeft na 5 jaar een nieuwe lichte zaal gekregen.
Fantastisch ! Door het ontbreken van zo’n ruimte met goed licht moest helaas het ‘vrij atelier de Hamel’ in 2014 zichzelf opheffen.

Lees meer...  

Copyright © 2019 Katholiek Ede. Alle rechten voorbehouden.